HR ketel laten plaatsen?

Wilt u in de regio Zoetermeer duurzaam verwarmen? Laat dan een HR ketel plaatsen door een van onze monteurs. Hiermee kunt aanzienlijk besparen op uw energiekosten. De nieuwste HR ketels hebben een hoog rendement, waardoor u de kosten voor het vervangen er al snel uit kunt hebben. Een nieuwe HR ketel gaat efficiënt om met de energie die nodig is voor het verwarmen van water. Naast de gewone HR Ketel, bestaan er tegenwoordig ook ketels met een nog hoger rendement. Dit zijn de HR+ en HR++ ketels.

Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw woning zijn? Een monteur van ons bedrijf in Zoetermeer adviseert u vrijblijvend over de vervanging van uw oude ketel.

Bespaar geld en energie in Zoetermeer

U kunt een heleboel energie besparen door duurzaam te verwarmen. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. In Zoetermeer en omgeving zijn wij uw specialist als het gaat om duurzame installaties. Met een HR ketel bespaart u dus niet alleen energie, maar ook geld! Wacht niet langer en laat uw oude ketel vervangen. Wij geven u graag persoonlijk advies, zorgen voor de levering van uw installatie en zullen hem daarnaast ook voor u plaatsen. Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons bedrijf in Zoetermeer op.

Onderhoud van uw HR ketel

Onderhoud van uw HR ketel is van groot belang. Dit zal allereerst de levensduur van uw ketel verlengen, maar zorgt er ook voor dat u minder storingen heeft. Bij DA.Installatietechniek in Zoetermeer in het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. De schoonmaak, de afstelling en een algehele controle van uw HR ketel vallen onder dit contract. Daarnaast kunt u 24 uur per dag hulp verwachten in Zoetermeer en omgeving.