Geen warm water in Zoetermeer?

U wilt onder de douche stappen en het enige wat uit de kraan komt is koud water. Dit scenario komt vaak genoeg voor, maar wat kunt u er aan doen? In de meeste gevallen heeft het te maken met de installatie van uw CV ketel of leidingen. Een monteur van DA.Installatietechniek in Zoetermeer is ervaren en kan voor u de oorzaak opsporen. Zodra onze vakman de oorzaak voor u heeft gevonden, komt hij met een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk beschikt over warm water.

Vaak ontstaan storingen van uw CV ketel niet plotseling, u kunt daarom vaak problemen voorkomen door goed op de signalen te letten. Wordt de kracht van de douchestraal bijvoorbeeld steeds iets lager? Of hoort u een zoemend geluid als u de warme kraan open draait, dat ophoudt als de kraan een tijdje loopt? Dit zijn aanwijzingen voor een verminderde werking van uw ketel. Aarzel daarom niet lang, maar schakel een specialist in als u deze signalen herkent. Wij inspecteren uw ketel en kunnen het probleem vaak herstellen voordat de ketel uitvalt.

Wij zorgen ervoor dat u weer warm water heeft!

Zonder warm water kunt u niet douchen, is het niet mogelijk om uw wasmachine te laten draaien en blijft de verwarming vaak ook koud. Het is vervelend en u wilt er zo snel mogelijk vanaf. Werkt uw warm water kraan niet meer of heeft u een andere vraag met betrekking tot warm water? Wacht nooit lang met het inschakel van een monteur van ons bedrijf in Zoetermeer. Bij ons staat de klant op nummer één, u kunt binnen 24 uur een vakman bij u thuis verwachten die u graag van dienst is. In Zoetermeer zijn wij uw warm water expert!